9 reaktioner på ”YATAAAAAA!

 1. Man kan bara hoppas att det bor en Hiro oss alla och jag tror att jag är ämnad för något stort. Jag har dock lite svårt med den där riktiga domedagskänslan. OK, en bomb över New York är scary men inte tillräckligt för en härdad brud som jag. Vad är det som är i görningen egentligen? Vad vet du?

  Torsdag är en härlig dag. Jag har just köpt en tavla, budgetproppen föll väl ut och ikäll skall jag sitta kvar i sadeln sen är ju fredag inte långt borta.

  C

 2. Jag vet ALLT…men tänker inte bjuda på några spoilers här inte 🙂

  Vi kan ta det på fredag om du fortfarande vill veta. Men jag kan säga som så att det är lite mer komplicerat än en ”bomb”, och att problemet inte riktigt begränsar sig till New York. Pirrar det mer nu?

  Det väsentliga kvarstår…Save the cheerleader, save the world.

  Lycka till på hästryggen!

  Yataaaaa!

 3. Den är bra – bra att den går två kvällar i veckan. Men påminner den inte väldigt mycket om ”De drabbade”? Den där svenska serien som gick för några år sedan? Jag tycker den påminner för mycket för att det ska kunna vara en slump!

 4. Jenny,

  vad vore livet utan konspirationer? Vad vore litteraturen? Media?

  Kan du styrka plagiatet från den kända svenska serien (vad hette den nu igen?) kan du säkert få en fin cut på stämningspengarna!

  Med tanke på vad Hiro förmår (tid och rum-prylen) så är det säkert han som har rest tillbaka i tiden kollat av lokala svenska serier och sedan snott med sig idén till framtiden…ja så måste det nog vara. 🙂

 5. Jag snavar genast över permafrostsluttningen ner till OKQ8. Kan den finnas där? Bredvid Bullens-burken och 100gramsbiten med hushållsost för 170 kr/kilot.

  Vem är det som är drabbad här egentligen?

  (jag ska kolla. Lovar)

 6. Intressant.
  Kanske är det som FunkyFrank antyder att rättigheter såldes och någon i USA gick vidare därifrån (producenter och regissörer).

  Detta är ju inget ovanligt i sig, men man får hoppas att Mårlind och Co fick ut något av det hela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s