Hurra för femåringen. Dags att byta utseende

Insåg att jag missat ett femårsjubileum. Jag vet inte om det är så mycket att celebrera men jag startade bloggen 2007 och nu fylls den av allt möjligt eklektiskt om mig, mitt arbete och det som driver mig.

Så för att högtidlighålla detta jubileum är det dags att byta skepnad. Jag kommer testa lite olika teman framöver, så bare with me. Själv hatar jag att stå i en provhytt, ”njä inte den här…nä inte den där heller…verkligen INTE den där….” osv. Och detta med bloggteman är väl lite av samma sak.

Nu provar jag denna orange(a) kostym, men den kommer säkert inte bli långvarig. Vem kan leva med orange (!) tapeter (jag älskar att hata böjningen av orange!) Men, men. Synpunkter välkomnas.

Bloggen byter dessutom namn till Steven Ekholm. Fattar inte varför det tog så lång tid att ändra.

2 reaktioner på ”Hurra för femåringen. Dags att byta utseende

  1. Vi hurrar i högan sky! Tänk den som kunde byta utseende vart femte år…….! Orange är visst en innefärg nu har jag hört sägas. På 70-talet målade vi t o m vår TV orange, känn på den!!!

    • Tackar, tackar! Kanske kan man vänja sig även vid orange. Men ibland är förändringen viktigare i sig har jag en känsla av. Ungefär som att klippa sig. Man kanske är besviken på den nya frisyren, men men är trots det väldigt lättad av att slippa den gamla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s