Skärgård Nouveau – Ulvö Hotell

Alla vet, nåja en del i alla fall, att kompromisslös kvalitet lönar sig när det kommer till gastronomi. Linnéa & Peter visade att det går att driva en kvalitetskrog i Övik med vinst (det var ju många som skakade på huvudet åt projektet). Att nye kökschefen Tobias Andersson håller på att göra samma bedrift på Ulvö Hotell är uppenbart. Och han brinner för närproducerat, och helst från Ulvön. Han berättar att den nyskjutna älgen ”havsmarinerades” genom båtbogseringen från grannön där den fälldes. Nästa säsong odlar de sina egna örter och grönsaker alldeles bakom hotellet. ”Det vi saknar här på ön är en bonde” säger han. Och visst vore det fantastiskt om någon tog uppmaningen att bidra till det mest spännande gastronomiska projektet i Höga Kusten just nu: Skärgård Noveau. Ulvön söker bonde!

IMG_4556.JPG

IMG_4547.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s