Gotlands svarta guld. Reportage. 

I Naturkompaniets magasin 365 som kom idag kan ni läsa mitt höstreportage om gotlandstryffeln, hur den upptäcktes och senare förädlades och idag blivit en allt viktigare gastronomisk dragare till den vackra ön. Varför inte ge dig ut på en riktig tryffelsafari med äkta italienska tryffelhundar en vacker höstdag i de gotländska ek- och hasselängena? Kan verkligen rekommendera det. Bilderna i reportaget är tagna av Peder Sundström.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s