Slutsåld. Nytryck.

Hoga_Kusten_3DTvå väldigt vackra ord. För en författare.

Min guidebok till Höga Kusten kom ut för första gången 2013 på det eminenta förlaget, Calazo i Stockholm. Upprinnelsen till boken var att jag kommit hem från ett smått kaosartat äventyr i Patagonien och skulle skriva om detta på något sätt för Naturkompaniet. I butiken på Sveavägen såg jag för första gången ett färgglatt bokställ med de randiga guideböckerna och letade självklart efter boken om min del av världen, Höga Kusten.

Men den fanns inte. Jag kontaktade då förlaget och undrade om denna förargliga vita fläck på guidebokskartan och fick svaret, ”det kanske är du som ska skriva den?”. Och så blev det. Men det något sömniga Höga Kusten 2011-12 då jag vandrade alla lederna och dagens superheta besöksdestination är två väldigt olika saker. Inte bara 6-7 cm högre.

Oerhört mycket spännande saker har skett och sker just nu i regionen. Och när så min bok såldes slut behövde en nyutgåva både revideras och utökas rejält. Så detta har jag, mitt i allt annat bokarbete denna vår, arbetat med. Och nu är boken nästan 100 sidor tjockare och med helt nytt och spännande material! Vandring, paddling, klättring, grottor, nipor, hemliga trädgårdar, getaways på magiska skärgårdsöar och mycket, mycket annat. Inte minst gastronomi.

Vill ni, så kan ni förhandsbeställa den av mig direkt i inboxen, eller vänta tills den finns i bokhandeln och hos andra återförsäljare om ett par veckor.

God läsning!

2 reaktioner på ”Slutsåld. Nytryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s